Vyhraj víkendový profi kurz FOTOGRAFIE od AKF!

Akadémia kreatívnej fotografie ťa v spolupráci s FOTOMATOM naučí dňa 6. a 7. augusta ovládať fotoaparát. Už ti nič nebude stáť v ceste ku kvalitnej fotografii!

Vyhraj víkendový, 8 hodinový kurz s profesionálnym fotografom (sobota) a plnohodnotný 8 hodinový prezenčný kurz (nedeľa) s témou ovládnutie externého blesku a práca so svetlom..

Podmienka súťaže: Otaguj #tvojfotomat na svojom FB alebo IG. 

  1. KURZ FOTOGRAFIE PRE OVLÁDNUTIE EXTERNÉHO BLESKU (sobota)
    Externý blesk je pre skúseného fotografa dokonalým nástrojom, ktorý fotkám pridá povestnú iskru. Naučíme vás ako dosiahnete hlbšie farby, zlepšíte kontrast a oživíte svoje fotky pre dokonalý výsledok! Portrét v priamom slnku, fotografovanie v protisvetle, v prítmí či za úplného šera, všade tam vám externý blesk pomôže urobiť dobrú fotografiu. S externým bleskom vylepšíte aj nedokonalé svetelné podmienky. Zvýrazníte fotografovanú osobu, dosiahnete hlbšie farby a ďaleko lepší kontrast pre dokonale živú fotografiu.

Profesionálny fotograf a lektor vás naučí kedy a za akých podmienok blesk vytiahnuť, ako ho správne nastaviť, ako určiť jeho intenzitu a smer tak, aby bol výsledok čo najlepší. Spolu dostaneme váš externý blesk pod kontrolu! 8 hodinový kurz s profesionálnym fotografom

2. KURZ FOTOGRAFIE PRE DOKONALÚ PRÁCU SO SVETLOM (nedeľa)

Univerzálnym pozdravom fotografov je už celé roky slogan “Dobré svetlo”. Pretože pre Dobrú Fotku potrebujete Dobré svetlo! Prezenčný kurz Dobrá Fotka Svetlo je venovaný absolútne najdôležitejšej zložke fotografie – svetlu. Naučíme vás svetlo aktívne vyhľadávať, pochopiť ho a pracovať s ním. Vďaka tomu konečne nafotíte dokonalé fotografie!

Plnohodnotný prezenčný kurz na tému Svetlo vo fotografii s profesionálnym fotografom a skúseným lektorom. Pre mierne pokročilých fotografov všetkých žánrov. 8 hodinový kurz s profesionálnym fotografom