FOTOMAT je najrýchlejšia tlač fotiek z mobilu a VŽDY PO RUKE!

V čom je FOTOMAT iný, ako podobné služby? V mnohých veciach. Ale za našu najväčšiu devízu považujeme to, že sme vám vždy po ruke. V aplikácii vo vašom mobile a na mape, kde vidíte najbližší kiosk na tlač fotiek vo vašom okolí, ale aj kompletné pokrytie, aké naša sieť má. A to nie je všetko.

Okrem toho, že naším zámerom bolo byť vám k dispozícii naozaj všade, zamerali sme sa na jednoduchosť a praktickosť, akú v živote všetci vítame. Ale poďme od začiatku. Ak si do vášho mobilu stiahnete aplikáciu FOTOMAT, sami veľmi rýchlo zistíte, že jej používanie je naozaj intuitívne a jednoduché. Nielen na prácu s fotografiami, ale aj pri zadávaní objednávky, či pri práci so samoobslužným kioskom a najmä pri platbe.

Kľúčom totiž naozaj je, že vytlačené fotky viete mať v ruke v priebehu niekoľkých sekúnd a bez asistencie kohokoľvek iného. Vrátane spomínanej platby. Tá totiž prebieha priamo v appke vo forme predplatených kreditov, či klasickej platbe cez platobné brány. Niekoľkými klikmi priamo v mobile. Žiadne ďalšie čakanie. Žiadna hotovosť.

Každý deň fotka zdarma
Ako bonus sme pra vás pripravili koncept FREE FOTO, čo znamená, že každý používateľ FOTOMATU má možnosť každý deň vytlačiť si jednu fotku úplne zdarma. Tu sa však výhody FOTOMATU nekončia.

Žiadne káble
Jednou z najsilnejších výhod FOTOMATU je, že celý proces výberu, úpravy fotiek, prebieha v appke vo vašom mobile. Na samoobslužný kiosk sa nijakým spôsobom nenapájate. Slúži len na to, že do neho zadáte PIN kód, ktorý vám vygeneruje appka po odoslaní objednávky. Po zadaní tohto kódu na displej vám kiosk v priebehu niekoľkých sekúnd vytlačí vaše fotografie.

Vytlač zo života maximum.

Prečítajte si viac

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Chceš mať neustály prísun Fotocoinov na tlač fotiek z mobilu? Stačí si denne tlačiť fotky vo FOTOMATE a my tvoju aktivitu odmeníme a vrátime ti Fotocoiny! Spúšťame súťaž o Fotocoiny! Odmeníme TOP 10 z vás, ktorí si denne vytlačíte najviac fotiek. Výhercov budeme...

Vytlač si fotky už v 30. Fresh Corneroch na celom území Slovenska

Vytlač si fotky už v 30. Fresh Corneroch na celom území Slovenska

V spolupráci so Slovnaftom sme umiestnili už 30 samoobslužných FOTOMATOV na vybrané ČS do Fresh Cornerov na nových diaľničných úsekoch, v mestách aj výpadovkách. Vieš sa k nim dostať počas dňa aj večera. Kým čakáš na svoju kávičku z pumpy, alebo na platenie pri kase,...

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

… a hneď prvý deň! Vedeli sme, že ste fanúšikmi papierovej fotky! V stánku FOTOMAT nájdete až tri naše mašinky na tlač fotiek, najfotogenickejšie hostesky, ale aj rekvizity a nekonečný fotopapier. Áno, nekonečný, splníme každé fotoprianie. Nikto domov neodíte bez...