KAM s tlačenými fotkami? Všade!

Fotenie a úprava fotiek je dnes najbežnejšia aktivita, ktorú robia naše prsty v mobile. Máme oveľa väčšiu šancu zachytiť vysnívaný záber či neopakovateľný zážitok ako kedysi s foťákom. Čo bola kedysi fikcia, dnes je už realita, fotky si môžete hneď vytlačiť vo FOTOMAT kiosku! A to za pár sekúnd, od ich cvaknutia. A na čo všetko svoje tlačené obrázky využiť?

Milý darček
Ukážte na človeka, ktorého by nepotešil milý okamih zvečnený na vytlačenom obrázku. Váš blízky už na danú chvíľu možno celkom zabudol alebo ani nevie, že ste ju vlastne odfotili. A vy mu ju oživíte v pamäti. A darujete!

Cenný album
Nedôsledne zálohované fotky v počítači či na cloude môžu ľahko spadnúť do digitálnej čiernej diery a vy o ne nenávratne prídete. Ruku na srdce, komu sa to už nestalo? Série vytlačených záberov však stratíte málokedy, aj keď sa sem-tam nejaký zapatroší. O to istejšie, keď ich máte podľa rokov alebo udalosti zoradené v albumoch.

Originálna pozvánka
Chcete niekoho milo a vtipne prekvapiť alebo mu niečo pripomenúť? Udalosť, sľub, aj povinnosť v domácnosti. Alebo len tak podpichnúť kolegu? Ideálna je na to fotka alebo obrázkový vtip s pridaným textom (funkciu textu v obrázku už má každý moderný telefón).

Osobná dekorácia
Čo viac môže zútulniť osobný priestor ako srdcu blízke šťastné momenty? Motivujú, upokojujú a inšpirujú do budúcnosti. Či už si ich vystavíte doma alebo okolo pracovného miesta, kde vám pripomínajú súkromie.

Romantické vyznanie
Nielen poteší, ale možno aj dojme a vypovie niečo, čo nám pri osobnom stretnutí nejde na jazyk. Citát, báseň, text obľúbenej pesničky či spoločný dialóg, ktorý vám utkvel. Venovať ho blízkemu v obálke je niečo celkom iné ako ho len tak poslať online. Dotyčný si odkaz aj gesto určite dlhšie zapamätá aj v ňom silnejšie zarezonuje..

Za pár sekúnd od cvaknutia máte vytlačené fotky

Prečítajte si viac

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Vytlač si najviac fotiek a my ťa odmeníme!

Chceš mať neustály prísun Fotocoinov na tlač fotiek z mobilu? Stačí si denne tlačiť fotky vo FOTOMATE a my tvoju aktivitu odmeníme a vrátime ti Fotocoiny! Spúšťame súťaž o Fotocoiny! Odmeníme TOP 10 z vás, ktorí si denne vytlačíte najviac fotiek. Výhercov budeme...

Vytlač si fotky už v 30. Fresh Corneroch na celom území Slovenska

Vytlač si fotky už v 30. Fresh Corneroch na celom území Slovenska

V spolupráci so Slovnaftom sme umiestnili už 30 samoobslužných FOTOMATOV na vybrané ČS do Fresh Cornerov na nových diaľničných úsekoch, v mestách aj výpadovkách. Vieš sa k nim dostať počas dňa aj večera. Kým čakáš na svoju kávičku z pumpy, alebo na platenie pri kase,...

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

Megaúspech FOTOMATU na Pohoda festivale 2022

… a hneď prvý deň! Vedeli sme, že ste fanúšikmi papierovej fotky! V stánku FOTOMAT nájdete až tri naše mašinky na tlač fotiek, najfotogenickejšie hostesky, ale aj rekvizity a nekonečný fotopapier. Áno, nekonečný, splníme každé fotoprianie. Nikto domov neodíte bez...